Overslaan en naar de inhoud gaan

DE FLEET AANPAK BIJ BMW LOUYET.

Maand na maand, jaar na jaar, wordt het BMW-gamma uitgebreid met modellen en motoren die perfect voldoen aan de verwachtingen van vandaag, en de uitdaging van veelzijdige mobiliteit aangaan: functioneel, fiscaal, milieubewust, communicatief...

Al jaren wordt dit uitgebreide gamma geprezen door bedrijven die willen voldoen aan de behoeften van hun medewerkers binnen een strikt budgetkader. Bij BMW voegen we nog een extra troef toe: een ongeëvenaarde service, uniek in onze regio. Fleetmanagers begrijpen dit maar al te goed!

Met ons kunnen fleetmanagers en bestuurders altijd terecht bij één aanspreekpunt. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en zorgen voor naleving van uw car policy binnen de Belgische fleetmarkt. Ze voorzien u van advies en analyses wanneer u maar wilt. Op deze manier streven we naar optimale tevredenheid van onze klanten en fleetgebruikers, en bieden we een gepersonaliseerde en op maat gemaakte service aan BMW-rijders binnen uw bedrijf.

We werken ook met 'single points of contact' op het gebied van aftersales. Als er zich een probleem voordoet met een voertuig, willen we ervoor zorgen dat uw BMW-rijders zo min mogelijk hinder ondervinden. En voor degenen die liever wachten tijdens onderhoud, hebben we een Business Lounge met internetverbinding en drankjes ter beschikking.

De samenwerking van uw fleetafdeling met BMW is een waardevolle troef voor uw bedrijf. Het stelt u in staat om een professionele, vruchtbare en langdurige relatie op te bouwen tussen uw bedrijf en uw fleetpartner.

ONZE VOORDELEN :

ONZE VOORDELEN :

  • Een uniek contactpersoon in uw regio
  • Snelle afhandeling van uw mobiliteitsbehoeften
  • Flexibiliteit
  •  Pro-actieve relatie
  • Bron van informatie
  • Diepgaande kennis van de markt

Reserveer een proefrit.

Reserveer een proefrit.

Reserveer hier
alt

Sales afspraak.

Maak een afspraak
BMW afspraak

Service afspraak.

Maak een afspraak
BMW contact

Volg onze nieuwtjes.

Bekijk ze hier
Top